online
hr-ügyviteli rendszer

Online munkaügyi, hr-ügyviteli információs és dokumentáció kezelő rendszer, melynek alapvető célja az információk egységes és átlátható rendszerbe foglalása a jogszerű foglalkoztatás biztosítása mellett.

tovább

hírek,
információk,
adatok

Állandó és friss hírek, információk, adatok a munka világából. A foglalkoztatáspolitikai szakemberek, döntéshozók, valamint az álláskeresők és a munkaadók tájékozódását is segítő információk.

tovább

álláskeresők

álláshirdetők

Szakportálunk megfelelő választás lehet az álláskeresőknek, állás váltásban gondolkodóknek, első állásukat kereső pályakezdőknek illetve azon munkaadóknak akik megfelelő munkavállalót keresnek.
tovább

pályázatok

források

Magyarországon megjelenő pályázati kiírások vállalkozásoknak, civil szervezeteknek, intézményeknek és mindez áttekinthető, kereshető és strukturált rendszerben került kialkításra.

tovább

munkajogi tanácsadás

Ha Ön munkáltató vagy munkavállaló
Amennyiben munkajogi, foglalkoztatási vagy a munkaviszonyhoz kapcsolódó kérdése, problémája van, jelen oldalunkon segítséget nyújtanak szakembereink.

tovább

miért érdemes velünk

Ha Önnek fontos a jogszerű foglalkoztatás
Tapasztalatok alapján megállapítható, hogy nem mindenben biztosított a vállalkozásoknál a racionális, jogszerű és rendszerbe szervezett foglalkoztatás.

tovább

ajánlatot kérek

Miért ne tenne egy próbát
Kérdőívünk segítségével bármelyik szolgáltatásunkra kérhet személyre szabott árajánlatot anélkül, hogy elkötelezné magát. Tegyen egy próbát, megéri!

tovább

Partnereink